You can set this subtitle from the customizer.

Core Resilience
een holistische aanpak voor jouw uniek situatie 

Vanuit mijn hart begeleid ik mensen in hun levensproces. Mijn persoonsgericht aanpak betekent dat je je volledig gezien, gehoord en gerespecteerd voelt ongeacht wat je huidige uitdagingen zijn.  Je bent bij mij echt welkom! 

Ik heb PCC niveau bij International Coach Federation. Dat betekent dat ik een gecertificeerd opleiding heb gevolgd die eist naar continu ontwikkeling, ethiek en kwaliteitsbesef. Het betekent ook dat ik in mijn praktijk tenminste 650 uren heb besteed aan coaching uren.

Ik bied twee algemene soorten coachingstrajecten aan:

  • Levenscoaching
  • Leiderschapscoaching

Soms komen mensen niet vanuit een bedrijf context maar van eigen belang en gevoel naar mij toe om zelf dichter bij zichzelf te voelen. Dit is anders dan een therapie traject waar er klachten zijn die negatief impact hebben op het leven. Levenscoaching helpt met een visie, een richting te geven aan je leven en te onderzoeken wie je bent en wat je wilt. Het komt weleens voor dat je komt voor levenscoaching en dan komen wij tegen een vroeger probleem dat in de weg staat om verder te gaan. Op dat moment het kan handig zijn om tijd te investeren in een meer therapie gericht sessie(s). Een intake zal dit meestal voorkomen omdat tijdens een intake vraag ik door om te weten of het best is te beginnen met coaching of therapie.

Managers en leiders worden vaak doorgestuurd om te helpen met het ontwikkelen van EQ. Afhankelijk van de doel, gebruik ik een combinatie van dialoog, stress reductie technieken, lichaamsgericht psychotherapie (ademhaling, oorzaak van gedragsproblemen) en vaardigheden te ontwikkelen (reflectie vermogen, nieuwsgierigheid, goeie vragen stellen, stilte, lichaamstaal bewustheid).

nl_NLDutch