You can set this subtitle from the customizer.

Core Resilience
een holistische aanpak voor jouw uniek situatie 

Vanuit mijn hart begeleid ik mensen in hun levensproces. Mijn persoonsgericht aanpak betekent dat je je volledig gezien, gehoord en gerespecteerd voelt ongeacht wat je huidige uitdagingen zijn.  Je bent bij mij echt welkom! 

Algemene informatie over Core Resilience

Wanneer vraag je hulp aan een psycholoog of psychosociaal therapeut?

De eerste stap voor mensen is altijd het moeilijkste. Mensen denken dat om hulp te vragen dan zijn ze zwak; vaak denken mensen dat ze moeten het helemaal alleen of zelf kunnen. Dit is jammer omdat hoe sneller je begint de genezingsproces hoe sneller dat je dichter bij jezelf bent en kunt beginnen met het leven dat je eigenlijk wilt. Er zijn verschillenden redenen om hulp te zoeken; het hoeft nog niet ernstig te zijn voordat je begint.D

Wat kan ik verwachten van de eerste gesprek?

Tijdens de kennismaking gesprek zal de therapeut je vertellen hoe we best kunnen beginnen met jouw specifieken vragen of klachten. Je krijgt ook een uitleg over de manier en een inschatting van de duur van behandeling. Dat is voor iedere situatie en problematiek verschillend. Voor mensen met trauma is vaak onbekend hoe lang het kan duren. Je krijgt ook de tijd een ruimte om met je eigen vragen en zorgen te komen. Vervolgens kun je besluiten of je met een behandeling wil starten. Een kennismakingsgesprek is dus geheel vrijblijvend.

Wat is de toegevoegde waarde van therapie?

Het is soms moeilijk of lastig om zelf naar je eigen gedrag of verleden te kijken zonder te weten wat de goede vragen zijn. Met hulp van iemand buiten jouw context, maar wel met kennis over bepaalde omstandigheden, kom je verder. Het is de bedoeling dat je meer bewust wordt over waarom je bepaalde dingen doet, waar het vandaan komt. Dit geeft men al rust. Vaak komt de onrust door niet te begrijpen of niet te weten de oorzaak van de gevoelens. Ik help je vanuit verschillende invalshoeken jezelf beter te leren kennen en meer in balans te voelen.

Je wordt gestimuleerd om onafhankelijk te worden

De therapeut houdt altijd rekening met jou behoeftes en wensen. Ik probeer eerst de lastige symptomen te behandelen met stress-reductie technieken en hypnose. Daarna kijken wij na de eerste 5 gesprekken hoe wij verder willen op basis van waar je op dat moment bent. Soms zijn mensen bang om afhankelijk te worden aan een therapeut of psycholoog. Dit is met goed reden; ik werk bewust dat jezelf herstelt en dat je niet langer blijft dan nodig is voor jou herstelling.

Aanvullende informatie over Core Resilience:

  • Core Resilience – een existentiële psycholoog en lichaamsgericht psychotherapeut die je kan helpen bij je lichamelijke en geestelijke klachten
  • Core Resilience – met welke vragen kom je bij Core Resilience
  • Core Resilience – Hoeveel kost een therapie, en is er een vergoeding door een verzekeraar

Contact

Als je nog vragen hebt of wilt weten of ik je kan helpen? Bel me dan gerust om een afspraak te maken of stuur een mail naar mijn praktijk Core Resilience ter attentie van Angel Buster.

[booking]

nl_NLDutch