You can set this subtitle from the customizer.

Core Resilience
een holistische aanpak voor jouw uniek situatie 

Vanuit mijn hart begeleid ik mensen in hun levensproces. Mijn persoonsgericht aanpak betekent dat je je volledig gezien, gehoord en gerespecteerd voelt ongeacht wat je huidige uitdagingen zijn.  Je bent bij mij echt welkom! 

Beroepsverenigingen

Als psycholoog, (lichaamsgericht) therapeut, en coach ben ik aangesloten bij de SBLP en RBCZ. Door aansluiting bij deze beroepsverenigingen wordt kwaliteit gewaarborgd. Ook worden de consulten door inschrijving van deze verenigingen vergoed uit het aanvullend pakket van de ziektekostenverzekeraars.

SBLP – Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie

De SBLP bundelt professionals: goed opgeleide therapeuten die vanuit hun deskundigheid cliënten met uiteenlopende klachten begeleiden en behandelen. De therapie is gestoeld op een brede kennis en ervaring op het gebied van psychische, emotionele en fysieke ontwikkeling van mensen en op recente inzichten en onderzoeksresultaten in het veld van psychologie, (neuro)fysiologie en biologie.

RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Alleen HBO-therapeuten worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut BCZ. Deze titel is vastgelegd bij het Benelux Merkenbureau.

Wat te doen als u een klacht heeft

De basis van mijn werk is transparantie, respect en eerlijkheid. Wat u binnen de behandeling vertelt of beleeft blijft vertrouwelijk. Mocht u onverhoopt om welke reden dan ook ontevreden zijn, dan hoop ik dat u dit allereerst aan mij zult melden, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Als SBLP-therapeut houd ik me aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, dienl vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ik ben aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het SBLP. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).
nl_NLDutch