You can set this subtitle from the customizer.

Core Resilience
een holistische aanpak voor jouw uniek situatie 

Vanuit mijn hart begeleid ik mensen in hun levensproces. Mijn persoonsgericht aanpak betekent dat je je volledig gezien, gehoord en gerespecteerd voelt ongeacht wat je huidige uitdagingen zijn.  Je bent bij mij echt welkom! 

Beroepsverenigingen

Als psycholoog, (lichaamsgericht) therapeut, en coach ben ik aangesloten bij vier beroepsverenigingen. Door aansluiting bij deze beroepsverenigingen wordt kwaliteit gewaarborgd. Ook worden de consulten door inschrijving van deze verenigingen vergoed uit het aanvullend pakket van de ziektekostenverzekeraars.

SBLP – Stichting Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie 

De SBLP bundelt professionals: goed opgeleide therapeuten die vanuit hun deskundigheid cliënten met uiteenlopende klachten begeleiden en behandelen. De therapie is gestoeld op een brede kennis en ervaring op het gebied van psychische, emotionele en fysieke ontwikkeling van mensen en op recente inzichten en onderzoeksresultaten in het veld van psychologie, (neuro)fysiologie en biologie.

RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeert en registreert. Alleen HBO-therapeuten worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Zij mogen de beschermde titel voeren Registertherapeut BCZ. Deze titel is vastgelegd bij het Benelux Merkenbureau.

VPeP – De Vereniging Persoonsgerichte Experiëntiële Psychotherapie

De Vereniging Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie (VPeP) is een beroepsvereniging van psychotherapeuten met een sterk affiniteit voor Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie, waarbij men zich vanuit een humanistische visie niet alleen richt op het doen afnemen van specifieke klachten, maar vooral op het algehele functioneren en de belevingswereld van de persoon. Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie is evidence based

ICF – International Coach Federation

ICF zorgt voor hoogkwaliteit voor coaches wereldwijd. Coaches met de ACC, PCC, of MCC credentials hebben een coachopleiding van tenminste 2 jaar met supervisie en toetsprocess. Zelf heb ik de PCC en CPCC (gecertificeerd co-active coach) kwalificatie – ik heb mijn coach opleiding gedaan door The Coaches Training Institute bij Schouten en Nelissen en daarna al 9 jaar actief als professional coach.

nl_NLDutch