You can set this subtitle from the customizer.

Core Resilience
een holistische aanpak voor jouw uniek situatie 

Vanuit mijn hart begeleid ik mensen in hun levensproces. Mijn persoonsgericht aanpak betekent dat je je volledig gezien, gehoord en gerespecteerd voelt ongeacht wat je huidige uitdagingen zijn.  Je bent bij mij echt welkom! 

Mijn aanpak is anders dan de meeste die proberen mensen in bedrijven gezonder te maken. Ik kijk naar de cultuur van het bedrijf en het dagelijks onderbewust bedrijfstaal. In het meest gevallen weten men niet waarom ze problemen hebben in een specifiek context of bedrijf. Als er een cultuur is van prestatie en perfectionism heeft dit enorm impact op het lichaam. Hoewel het niet uitgesproken wordt, voelt men dat er een hoog verwachting is dat bijna onmogelijk is te bereiken.

Bedrijven van vandaag moeten veel doen om ‘in the game’ te blijven en dit betekent een enorm druk op de medewerker. Ik werk vanuit twee richtingen:

Ik kijk naar de formele welzijn programma en ondersteuning die bestaan in het bedrijf. Het is wel van belang dat medewerkers hebben hulp als dit nodig is en dat er geen oordeel is om kwetsbaar op te stellen. Daarna kijk ik naar de leiderschapsstijl in het algemeen en ook specifiek. Ik begin met een klein onderzoek of vragenlijst met belangrijke stakeholders om uit te vinden hoe medewerkers de leiderschap ervaren. Afhankelijk van de resultaat maak ik een voorstel voor aanpak en of er iets ontwikkeld moet worden qua programma.

(Dialogisch) Leiderschap coaching

Omdat leiderschap is contextueel en relationeel, de voorkeurstijl ontwikkeld meestal in de vroeger familierelatie, is het alleen te ontwikkelen en te veranderen in relatie met anderen. Vaak denken bedrijven dat ze kunnen bepaalde programmas inzetten voor het ontwikkelen van leiderschap maar deze zijn vaak te rationeel en te gericht op taak. Ik werk om de reflecterende kracht van leiders te vergroten en ga in bij de niveau van identiteit. We kijken samen naar verschillende contexten (rolen) en hoe effectief en authentiek dat ze kunnen acteren. We kijken naar persoonlijke waarden en purpose om dit als onderbouw van de authenticiteit van de leider. Deze aanpak heb ik geleerd van Prof. Rens van Loon wie professor is in Dialogische Leiderschap bij Tilburg Universiteit.

en_USEnglish