You can set this subtitle from the customizer.

Core Resilience
een holistische aanpak voor jouw uniek situatie 

Vanuit mijn hart begeleid ik mensen in hun levensproces. Mijn persoonsgericht aanpak betekent dat je je volledig gezien, gehoord en gerespecteerd voelt ongeacht wat je huidige uitdagingen zijn.  Je bent bij mij echt welkom! 

Bij complex trauma gebruik ik een integratief, lichaamsgericht aanpak. We proberen lastige symptomen te verminderen zodat het lichaam iets ontspanner is voor ‘het werk’. In het begin is dit leren van zelf-reguleren van emoties en meer aandacht en bewustheid over het lichaam. Ik gebruik hiervoor de charge-discharge proces van Core Energetics in combinatie met Emotion-Focused Therapy. Afhankelijk van je trauma kan deze soort therapie langer duren. Er is geen snel oplossing voor complex trauma, wel bepaalde behandelingen die helpen onderweg.

Sommige mensen komen met geen kennis van jeugdtrauma maar wel symptomen van. Dit komt vaak als het meer een indirect trauma (bijvoorbeeld verleiding van een van de ouders) was of als het geweld of misbruik gebeurde in een jong leeftijd (vóór drie) en niet daarna. In mijn opleiding Core Energetica zijn wij 4 jaar lang bezig met het leren van trauma en de verwerking van. Mensen komen naar therapie en denken dat het snel opgelost moet worden. Dat kan niet en het vraagt dat iemand echt serieus is over hun genezingsproces en is bereid om tijd en energie in te steken – met goed resultaat.

Bessel van der Kolk is één van de meest bekend mensen in het veld van trauma en trauma onderzoek.

Erkennen van trauma symptomen. (in het Engels)


Wat is het verschil tussen jeugd trauma en PTSD? (in het Engels)

Maak direct een afspraak voor een intake gesprek.

en_USEnglish